OVER ONS - Quadro Lijstenmakerij
Ik ben José Picarra Gomes, oprichter en eigenaar van Quadro Lijstenmakerij. Ik heb mijn opleiding gevolgd in Portugal, mijn land van herkomst. In mijn werk heb ik veelvuldig kennis mogen maken met diverse materialen en technieken. De combinatie van deze technieken en materialen, alsmede creativiteit, precisie, kwaliteit en mijn liefde voor kunst, liggen aan de oprichting van mijn bedrijf ten grondslag en hebben mij gemaakt tot de vakman die ik nu ben.
Lijsten op maat, Schilderijenlijsten op maat, Over de hoek-verwerkte lijsten, Atelierlijsten, Ornamentenlijsten, Prenten-inlijsten, Passe-partouts, Glas, Museumglas, Art-glas, Ontspiegeld glas, Restauraties, Inlijsten, Conserveren, Papierrestauratie, Prentenrestauratie, Schilderijenrestauratie, lijsten en Ornamentenrestauratie, Olieverfrestauratie, Speciale lijsten, Advies, Lijstenmakers, Lijstenmakerij, Lijstenmakerij Quadro, Den Haag Westeinde, Lijstenmakerij Quadro, Den Haag, Quadro, Lijstenmaker Den Haag Westeinde, Lijstenmakerij, Inlijsten, Quadro Lijstenmakerij in Den Haag, Quadro Lijstenmakerij-Zuid-Holland, Lijsten, Lijstenmakerijen, Fotolijsten, Schilderijlijsten, Schilderijenlijsten, Foto`s inlijsten, Lijstenmakerij Quadro Lijstenmakerij - Westeinde 175d, 2512 GX Den Haag, Kwaliteitslijsten, Schilderijenlijsten Den Haag
5451
page-template-default,page,page-id-5451,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

OVER MIJ EN QUADRO

Ik ben José Picarra Gomes, oprichter en eigenaar van Quadro Lijstenmakerij. Ik heb mijn opleiding gevolgd in Portugal, mijn land van herkomst.

In mijn werk heb ik veelvuldig kennis mogen maken met diverse materialen en technieken. De combinatie van deze technieken en materialen, alsmede creativiteit, precisie, kwaliteit en mijn liefde voor kunst, liggen aan de oprichting van mijn bedrijf ten grondslag en hebben mij gemaakt tot de vakman die ik nu ben.

Quadro Lijstenmakerij is een ambachtelijke lijstenmakerij, sinds 1986 gevestigd in Den Haag. Sindsdien zijn trends gekomen en gegaan, maar vakmanschap, ervaring en passie voor het prachtige
vak zijn gebleven.

Als lijstenmaker richt ik mij vooral op de bescherming en het behoud van kunst in de ruimste zin van het woord. Invloeden van buitenaf kunnen aan kunst onherstelbare schade aanrichten. Door voor een vakkundige omlijsting te kiezen, wordt uw kunst optimaal beschermd. Quadro Lijstenmakerij maakt alleen gebruik van hoogwaardige producten om kunst te conserveren, variërend van zuurvrij karton en tape tot kleurloos en UV filterend glas.

Bij het uitvoeren van het werk maak ik zowel gebruik van klassieke- als van moderne technieken. Het uitgangspunt is dat het kunstwerk en de omlijsting met elkaar in balans zijn. Om dit te bereiken worden de beste materialen gekozen. Ik lever werk op maat en alle werkzaamheden worden in het eigen atelier uitgevoerd. Vakmanschap en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel.

error: Content is protected !!